Budite deo prve trke za ozdravljenje – Race for the Cure u Beogradu

Pozivamo vas da budete deo prve trke/šetnje za ozdravljenje Race for the Cure, u Beogradu, kojom dajemo podršku borbi protiv raka dojke.„Srpski forum protiv raka dojke – EVROPA DONA SRBIJA“ organizuje humanitarnu trku/šetnju u okviru oktobra – međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke.


Race for the cure – Trka/Šetnja za zdravlje“ će se održati 29. septembra 2019. godine u Beogradu na Adi Ciganliji, sa početkom u 11h. Cilj manifestacije je podizanje svesti društva u borbi protiv karcinoma dojke.

Ova jedinstvena manifestacija sa elementima sportskog dešavanja – trčanje, kao i šetnja za one koji ne trče prvi put je održana 1983 godine u Dalasu u USA. Danas se održava u preko 150 svetskih gradova, gde svake godine za unapređenje zdravlja žena trči/šeta nekoliko miliona ljudi. Ove godine i Beograd će se pridružiti ostalim gradovima i pokazati da je deo Evrope i sveta…

Vreme na trci se neće meriti, može se trčati ili hodati, koliko ko može, ali je važno, da svi oni koji krenu zajedno, moraju zajedno i proći kroz cilj! Nije važno ko je prvi, važno je da trku/šetnju završe zajedno. Važno je učestvovati, pružiti podršku jer ova bolest dotiče svakoga od nas.

Najvažniji i glavni cilj je podizati svest o važnosti redovnih pregleda, zbog čega će sav novac skupljen od registracija za trku/šetnju biti usmeren za edukaciju o raku dojke i na nabavku paketića za svaku novooperisanu ženu u Srbiji.

Registracija za učešće u „Trci za zdravlje“ iznosi 600RSD i obuhvata brendiranu majicu i osveženje.

Kako se registrovati

Prijavom broja učesnica/ka na mail: donna.serbia@outlook.com

Putem online aplikacije.

Na dan trke na štandu registracije

Trka/šetnja će se odigrati na Adi Ciganliji 29. 09. 2019. sa početkom u 12h, dok će registracija i preuzimanje majica i osveženja biti mogući već od 9h.

Share