Britanski dream pop/synth pop bend STILL CORNERS u Beogradu

Britanski dream pop/synth pop bend STILL CORNERS će nastupiti 7. maja u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Za prvi koncert grupe Still Corners u Beogradu od početka vlada veliko interesovanje, i to nije iznenađenje! Na „sanjalačku“ pop magiju ovog sastava se sve bolje reaguje širom Evrope, te se dešava da organizatori vrlo često moraju da premeste njihove nastupe u veći prostor. A Greg i Tesa raduju se prvom dolasku u naš grad:

„Oduševljeni smo što u Beogradu i u Srbiji ima toliko divnih ljudi koji žele da nas čuju uživo. Čuli smo od kolega muzičara mnogo lepih stvari o vama i nadamo se da ćemo posle ovog koncerta imati tu još više fanova, daćemo sve od sebe“

Still Corners je projekat koji zajedno realizuju Greg Hjuz (Hughes) i Tesa Marej (Tessa Murray), pod uticajima koji obuhvataju vanvremenske eksperimente Vangelisa, ekspanzivne i filmske zvuke Enja Morikonea i glamurozni sint pop osamdesetih. Nakon EP-a „Don’t Fall in Love / Wish“, kao i albuma „Creatures of an Hour“, „Strange Pleasures“ i „Dead Blue“, prošle godine su objavili i svoje četvrto studijsko izdanje „Slow Air“. Ovaj album budi atmosferu po kojoj su Still Corners poznati i nastavlja put ovog benda kroz „sočno“ i eterično izdanje inspirisano vatrom američkog zapada.“Ime albuma najbolje prenosi osećaj koji imam kada ga slušam, nekako je „vazdušast“ i predivan“ rekla je Tesa za izdanje sa kojeg se izdvojio singl „Black Lagoon“. Turneja kojom promovišu album „Slow Air“ dovešće ih prvi put i u Beograd. 

Reakcije publike na njihov dosadašnji rad govore u prilog činjenici da je pred grupom Still Corners svetla budućnost i da je koncert u Beogradu odlična prilika da čujemo bend o kojem će se tek pričati! Zato, ne propustite priliku da sanjate sa Still Corners – dođite u salu Amerikana Doma omladine Beograda 7. maja u 20.30h!

Povoljnije (early bird) ulaznice za koncert po ceni od 900 RSD u prodaji su do kraja februara! Od 1.marta, ulaznice za koncert moći će da se kupe po ceni od 1200 RSD. Mogu se kupiti putem prodajne mreže Ticket Vision-a, kao i online na www.tickets.rs .

Share