Bloom Bangles narukvice kao stvorene za romantične duše

Proljeće je doba buđenja kad je sve prepuno procvalih voćki i latica predivnih pastelnih boja.

Bloom-Bangles-narukvice-kao

Upravo je taj prizor i tu energiju Hana Dervović, dizajnerica nakita brenda Whisper of Nature pretočila u Bloom Bangles, proljetnu kolekciju narukvica. Novi element je bakrena čekićana žica koja svojim roskastim sjajem odlično pristaje uz moćne kristale pastelnih boja koji potiču na djelovanje, daju samopouzdanje i bude kreativnost. Uz ove narukvice osjećat ćete se kao da nosite mirisno rascvalo cvijeće oko ruke koje vas inspirira i potiče da slijedite snove.

Inspiriraj se narukvica

,,Život je pun ljepote i čarolije na svakom koraku. Pronalazim inspiraciju svuda oko sebe i živim život ispunjen kreativnošću i ushitom.”

Bloom-Bangles-narukvice2

Ova narukvica potiče kreativnost i intuiciju, povezuje vas sa suptilnim energijama stvaralaštva i profinjuje percepciju, daje vam samopouzdanje da slijedite svoju viziju.

Procvjetaj narukvica

,,Osjećam kako se u meni bude snaga i energija, sprema sam za nove početke i izazove.

Bloom-Bangles-narukvice4

Ova narukvica budi vašu pravu prirodu, ljubav, ljepotu i hrabrost. Pomaže vam da budete svjesna svojih vrijednosti i snage te da procvjetate u punom sjaju.

Osjeti radost narukvica

Pronalazim radost u svakom trenutku, ona me ispunjava i širi se dalje poput cvjetnog mirisa nošenog vjetrom.

Bloom-Bangles-narukvice3

Kristali bude životnu radost, pomažu nam da cijenimo sve lijepo što nam život donosi. Potiče strpljivost i otvorenost kao i suosjećanje prema drugima.

Bakrena narukvica

Bloom-Bangles-narukvice

Elegantna narukvica od bakra oblikovana čekićanjem. Savršeno upotpunjuje kombinaciju s ostalim Bloom narukvicama. Bakar pojačava djelovanje kristala i smatra se metalom energije i mentalne budnosti te povećava protok energije.

Pokreni se narukvica
S lakoćom krećem u akciju i ostvarujem sve što poželim.

Bloom-Bangles-narukvice5

Ova narukvica daje vam samopouzdanje, vjeru u sebe i svoje sposobnosti te potiče na djelovanje.

Dopustite da vas ponese nadahnjujuća energija proljeća – probudite se, pokrenite se, inspirirajte se i osjetite radost. Procvjetajte s novim Bloom Bangles narukvicama. Za savršen look nosite ih više istovremeno.

Share