BAFE KONKURS ZA MLADE DIZAJNERE

Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 10. aprila i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

BAFE-KONKURS-ZA-MLADE-DIZAJNERE4

BAFE tim će odabrati četdeset mladih dzajnera kojima će pružiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event”, koja se ovog maja realizuje osmi put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

Prijava bi trebalo da sadrži CV autora skice modne kolekcije ili fotografije realizovanih odevnih komada u JPG ili PDF formatu. Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2016” svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu: bafeevent@gmail.com

BAFE-KONKURS-ZA-MLADE-DIZAJNERE

BAFE je u sedam prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo. Ukoliko imate još neka pitanja možete se obratiti na pomenutu adresu.

BAFE-KONKURS-ZA-MLADE-DIZAJNERE3

“Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija, koja se održava već četvrtu godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnjuposvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici. Osmi BAFE biće održan početkom maja u Beogradu.

Više informacija na sajtu: www.bafe.rs

Share