Baby komoda 3 u 1, novi dizajn na našem tržištu

Nemanja Kiso već neko vreme sa čitaocima Plezira deli ideje i savete vezane za uređenje enterijera, a nedavno je njegov portfolio postao bogatiji za novi, multifunkcionalni komad nameštaja koji če se posebno dopasti roditeljima i budućim roditeljima. Nemanja je osmislio inovativno rešenje za male prostore ili ljude koji jednostavno vole praktičnost i žele da im se sve potrepštine za bebu nalaze na jednom mestu.

Baby-komoda-3-u-1,-novi-dizajn-na-nasem-trzistu6

Kako si došao na ideju da napraviš multifunkcionalni kutak za bebe?

Baby komoda 3 u 1 je nastala iz ideje da inovativnim pristupom i neobičnim dizajnom maksimalno pomognem roditeljima u nameri da za svoju bebicu imaju sve na dohvat ruke. Verujem da sam uspeo u toj nameri.

Baby-komoda-3-u-1,-novi-dizajn-na-nasem-trzistu

Kada govorimo o praktičnosti, možeš li da objasniš svoju zamisao i koliko prostora je na ovaj način moguće uštedeti?

Baby komoda se sastoji iz tri dela koji se mogu rotirati uz pomoć točkica ali i stuba kružnog oblika koji je ujedno i glavni oslonac komode. Prvi deo komode su fioke koje su posebno dizajnirane za bebu i odlaganje potrebnih stvarčica poput pelena, odeće i obuće.

Drugi deo je krevetić koji se po potrebi može naći na suprotnom delu mesta gde se nalaze fioke, ukoliko je potreba da beba spava bliže roditeljima, jednostavnim putem se element rotira u odgovarajućem smeru.

Treći i neizostavni deo je za kupanje i povijanje bebe.

Zbog svoje funkcionalnosti, dimenzija i oblika, ovaj dizajn je pogodan za sve stambene objekte, a posebno one manje kvadrature. Može se i koristiti i u hotelskim sobama u kojima odsedaju roditelji sa bebom.

Baby-komoda-3-u-1,-novi-dizajn-na-nasem-trzistu5

Da li nešto slično već postoji ili je tvoj dizajn prvi ove vrste kod nas?

Ovakav tip baby komode koja sadrži fioke, krevetić, deo za kupanje i povijanje bebe uz sistem rotiranja elemenata je svakako prvi ove vrste, ne samo na domaćem tržištu već i na inostranom, na šta sam veoma ponosan.

Krevetac za dete je ciljano napravljen malo veći iz praktičnih razloga da bi dete moglo da spava što duže u njemu, koliko dugo se onda ovaj komad može koristiti?

Pored funkcionalnosti i modernog dizajna vodio sam se činjenicom da baby komoda odnosno krevetac bude vremenski isplativ, te da ga koriste deca do treće godine.

Baby-komoda-3-u-1,-novi-dizajn-na-nasem-trzistu3

Koji materijali se koriste u izradi i kakvi materijali su korišćeni u izradi krevetca?

Drvo je najzahvalniji i najčešće korišćen materijal kada je u pitanju izrada baby krevetića, zato sam se odlučio da moj dizajn bude visoko kvalitetan te je izrađen od medijapana. Pored medijapana, po želji klijenta baby komoda može biti izrađena i od univera, oplemenjene iverice ili bukovog drveta.

Koliko prilagođavanja po pitanju boja i izgleda same komode je moguće?

Ostavljena je mogućnost klijentu da odabere boju po svom izboru.

Baby-komoda-3-u-1,-novi-dizajn-na-nasem-trzistu4

Kako je moguće poručiti ovaj komad, gde će biti moguće videti ga izloženog?

Inovativnu Baby komodu 3 u 1 možete poručiti putem sajta. Model je trenutno u završnoj fazi realizacije, a o daljim planovima bićete naknadno obavešteni.

Baby-komoda-3-u-1,-novi-dizajn-na-nasem-trzistu2

Share