4. dan Serbian Fashion Week-a

Veliki broj ljubiteljmode je četvrtog dana nacionalne nedelje mode došao da pogleda revije održane u Master centru novosadskog sajma. Publici su se u subotu predstavili Andrea Lazzari iz Italije, Marina Mićanović, MI-RO iz Grčke, Milena Radović, Danijela Božić i Bata Spasojević. 

Bata Spasojević je na Serbia Fashion Week-u uspeo da je publici priredio iatraktivan scenski nastup koji je pratila zanimljiva kolekcija. Manekeni su scenu izašli sa fantomkama i oružjem koje su uperili ka publici, a sve to je propraćeno zvučnim efektima pucnjeva. Međutim, niko u prepunoj sali nije „zalegao“ na pod, nego su svi uživali u scenskom spektaklu koji je Bata Spasojević priredio. U izradi kolekcije dizajner se odlučio za manufakturni rad. Inspiraciju je, kao i do sada, tražio u muzici koja za njega ima posebnu vrednost.

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-2

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-4

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a

Danijela Božić teži ka visokoj modi, a na Serbia Fashion Week-u je uspela da, upravo takvu kolekciju približi domaćoj publici. Etno motivi su joj bili inspiracija, a odevni komadi su namenji snažnoj i samouverenoj ženi koja u njima treba da se oseća kao kraljica. 

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-7

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-6

Marina Mićanović je napravila značajno drugačiju kolekciju time što je uvela jarke boje. I ovoga puta je ostala dosledna svom stilu po pitanju krojeva i geometrije.

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-11

Publika je imala priliku da vidi i reviju Milene Radović 

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-13

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-12

Italijanski dizajner Andrea Lazzari i

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-5

Grčki kreator Mi-Ro

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-14

4.-dan-Serbian-Fashion-Week-a-15

Share