Koncert grupe Repetitor u Domu Omladine

novi-album-i-evropska-turneja-grupe-repetitor3

Eksplozivni punk-rock-stoner trio Repetitor će u sklopu turneje na kojoj promoviše novi album “Gde ćeš” nastupiti u subotu 3. decembra u sali Amerikana Doma omladine, a pevač i gitarista benda Boris Vlastelica nestrpljivo iščekuje novi susret sa beogradskom publikom.

Bend je pre par dana objavio spot za prvi singl sa novog albuma “Suženi snovi”, koji je osmislio, režirao i montirao Miodrag Miki Cicović iz grupe Straight Mickey and the Boyz.

Sniman je puna 24 sata u umetničkoj radionici i galeriji Kvaka 22, preko puta Novog groblja u Beogradu. Fantastična ekipa spota je izgradila 3.5 metra visok zid koji smo onda pomerali i sužavali, a komšinica ne samo da je trpela buku nego je i dala struju, pa je ovo kolektivni uspeh cele ekipe predvođene Mikijem, jer su stvarno svi potegli da to spot tako dobro izgleda”, ističe Boris Vlastelica.

Video za singl “Suženi snovi” možete pogledati ovde:

U jednom intervjuu Boris je pomenuo da se ne slaže sa ocenom da su pesme Repetitora depresivne, jer je to stanje pasivno, već one često govore o teskobi i panici koje teraju na akciju, a na pitanje kako bi ukratko opisao ta stanja odnosno inspiraciju za pesme sa novog albuma i koliko se tu radi o generacijskoj teskobi ili možda stanju u kojem je celo naše društvo, on odgovara:

Možda jer toj generaciji i tom društvu pripadam, ali radi se pre svega o ličnim temama, iskustvima ili teskobama, impulsivnosti, nadi, nasilju, ljubavi, stalnoj borbi…

Share