Vodimo vas na koncert Doghouse-a

Momci iz benda Doghouse vas pozivaju na koncert kojim proslavljaju 20 godina postojanja benda!

Koncert u Domu Omladine za njih ima i emotivno značenje, budući da je tamo sve počelo. 16 marta vas očekuje ozbiljno dobra svirka posle koje ćete se kući vratiti mlađi. 🙂

Beogradski pank bend Doghouse je formiran ’98. i prvobitnu postavu su činili Dejan Cvetojević (gitara i vokal), Nikola Šukara (bubnjevi) i Božidar Simenović (bas i back vocal). Zatim im se pridružuje Petar Arizanović (gitara), koji bend npušta ’99 i zamenjuje ga Aref Zaabi. Pesma „My best friend” sa njihovog prvog albuma iz 2000. stekla je veliku popularnost nakon što smo imali priliku da je čujemo u kultnom filmu Zemlja istine, ljubavi i slobode. Usledile su brojne svirke širom Srbije i Bosne i Hercegovine posle kojih se bend 2002. vraća u studio i snima svoj drugi album „Promised Land” kojim su nastavili koncertnu turneju. Godinu dana kasnije bend napušta Aref Zaabi, a pridružuje se Miloš Stanković. Početkom 2004, bend je svoju publiku obradovao EP-om „October”. Dve godine nakon toga svirali su svoj oproštajni koncert u Beogradu.

Sedam godina kasnije, 2013. godine, ponovo se okupljaju na radost starih i novih fanova. Nedugo zatim, snimljene su nove pesme, izlazi EP „Dysfunction” i ubrzo potpisuju ugovor sa producentskom kućom Morning Wood records u nadi da će njihovu muziku imati prilike da čuje i Evropa. Poslednji album „Never cry wolf” momci su objavili za pomenutu kuću u septembru 2017. godine.

Za koncert u Domu Omladine, 16. marta 2018. godine, kojim Doghouse obeležava 20 godina postojanja, poklanjamo vam 2×2 karte, samo nam se javite na mejl plezirmagazin@gmail.com.

Share