v!bes žurka u KC Grad

v!bes je showcase umetnika koji dele blizak senzibilitet, stil i strast prema muzici. v!bes promoviše soulful, funky zvuk i povezuje muzičare iz različitih gradova i zemalja. v!bes okuplja zaljubljenike u muziku koji se ne štede na dancefloor-u.

v!bes-zurka-u-KC-Grad

v!bes će u petak 1. aprila 2016. od 18h, u Kulturnom centru Grad predstaviti 8 DJ-eva iz 4 zemlje u 11 sati muzike i 6 mix setova koji kombinuju soul, jazz, funk, disco, boogie, hiphop, r&b, afro, brazilian, tropical, beats, house…

v!bes lineup

v!bes-zurka-u-KC-Grad7

Beograđanina Milića Bugarčića, poznatijeg kao Spacewalker-a, mnogi smatraju za “Gilles Petersona Srbije”. Ovaj istinski taste-maker svojim uticajnim radio show-om “Balance” (“Balanso”) više od dekade širi dobre vibracije. Poznat po svojim eklektičnim “Balanso” žurkama, Spacewalker je nesumnjivo najposvećeniji sakupljač ploča i poznavalac andegraund black muzike u zemlji, od deep jazz-a do najsvežijih bitova. Od nedavno je “Balance”, kao partnerski show dvonedeljno emitovan u okviru respektabilnog i globalno praćenog sajta “Music is My Sanctuary”. (musicismysanctuary.com/).

mixcloud.com/balanceradio/

mixcloud.com/Spacewalker/

soundcloud.com/spacewalk

v!bes-zurka-u-KC-Grad3

Funkusion, poznat i kao Boogie Don je jedna od najuticajnijih figura muzičke scene Sofije u poslednjih 10 godina. Pored svojih “ReelFeel” klupskih večeri on je aktivno uključen u različite projekte poput “MyBeatLive” žurki, DJ dua Sirius & Methodikal, “Groovy Sessions Radio Show” i festivala “Rtm & Beer”. Ovaj strastveni kolekcionar ploča je razvio svoj eklektični zvuk zasnovan na spacey beatovima/instrumentalima, disco-u i italo boogie-ju, precizno umiksovanim u Čikago-Detroit vajb i nove forme klupske muzike. Neka od imena sa kojima je Boogie delio mix pult su Nicolas Jaar, Benji B, Lefto, Danny Krivit, Crazy P, Tosca, Ghostpoet,Toddla T, DJ Format, TheHerbaliser, Coldcut, DJ Food, Bonobo, Quantic, TM Juke, Robert Luis, Kormac, Mo Horizons, Parov Stelar, Thievery Corporation…

mixcloud.com/funkusion

rtmandbeer.eu/

mybeatlive.com

v!bes-zurka-u-KC-Grad4

J-Buck je DJ iz Londona, koji u svojim setovima koristi isključivo ploče, različitih žanrova i “ukusa”. On stvara fuziju tropikal, latino i afro ritmva sa džezom, fankom, soulom i regeom. Kao suosnivač, DJ i promoter grupacije Unwanted Family iz Londona, J-Buck je svirao sa mnogim velikim i inspirišućim imenima. Trenutno učestvuje u projektima nezavisne izdavačke kuće ‘Wah Wah 45s’, a nedavno je postao i član ekipe renomirane izdavačke kuće ‘On The Corner records’, koju su podržali Gilles Peterson, Patrick Forge i Dom Servini. Svirao je od Francuske, Australije i Mongolije do Glastonbury i Wilderness festivala i Guilfest-a, a svoju DJ ekipu Unwanted Family je predstavljao na Southern Soul festivalu u Crnoj Gori 2015, što ga je dovelo i do rezidenture na v!bes žurkama u Beogradu.

soundcloud.com/mr-venom

soundcloud.com/unwantedfamilypodcast

v!bes-zurka-u-KC-Grad2

Andrej Micajkov živi u Skoplju, Makedoniji i bavi se Dj-ingom, sakupljanjem ploča, organizovanjem žurki i širenju disko kulture. Na najvećoj makedonskoj radio stanici “Antena 5” već 7 godina vodi vrlo uticajnu radio emisiju, čije ime je nedavno promenjeno u “Posle Časovi” (“Posle škole”). Emisija predstavlja mešavinu funk, soul, disko i haus muzike koju biraju Andrej i njegovi gosti. Svirao je, među ostalima sa Marcel Vogelom, Mr Mendelom, Terrence Parkerom… i nastupao na festivalima kao što su Southern Soul Festival, Horizon i Troyan Riverside.

soundcloud.com/andrejmicajkov

v!bes-zurka-u-KC-Grad6

Master Flow je DJ i producent iz Subotice. Jedan je od pionira elektro sving, nju džez i elektro tango zvuka u regionu i frontmen prvog elektro sving benda u Srbiji “Bendtronica”. Aktivno sarađuje sa čuvenim “Parov Stelar” i zvanični je muzički saradnik brenda Levi Strauss & Co. u Srbiji od 2008. godine.  DJ host je novosadske muzičke večeri JazzySad u kojoj kombinuje jazz-funk, modal, latino i disco trake iz svoje bogate kolekcije. Umetnik iza ovog aliasa je i menadžer “Midnight JazzDance” stejdža na renomiranom Nišvil džez festivalu, student dizajna i produkcije zvuka na prestižnom Tehničkom univerzitetu u Gracu i čest gost DJ beogradskih klubova koji neguju vinil kulturu.

soundcloud.com/masterflow-phonograph

mixcloud.com/MasterFlow/

v!bes-zurka-u-KC-Grad8

Nenad Radojčić, Necone, zajedno sa bratom Nikolom čini poznati beogradski dizajnerski dvojac “Braća Burazeri”, koji iza sebe ima t-shirt brend DechkoTzar. Od svojih prvih DJ koraka u 2003. godini do danas radio je u većini beogradskih klubova, kao i širom Srbije i bivše Jugoslavije. Nastupao je sa imenima kao što su Marky & Stamina, Zed Bias, Seiji, Chase & Status, 4 hero, MJ Cole, B.Traits, Benji B, Roni Size, Gilles Peterson, DJ Vadim, Boddika, Jenna G, LTJ Bukem, Danny Byrd, High Contrast, Joker, kao i na velikim regionalnim festivalima: Outlook, Love Fest, Mad in Belgrade, Exit, SeaDance, Panonian challange… Takođe, jedan je od pokreteča najpopularnijih beogradskih drum n bass događaja “All That Bass”, kao i najbolje rap žurke u Beogradu, “Vinilijade”. Trenutno se u njegovom DJ setu može čuti sve od 77 do 177bpm.

mixcloud.com/necone

bracaburazeri.com

v!bes-zurka-u-KC-Grad9

Phillie P aka Filip Petković je producent i DJ u ovkiru beogradskog kolektiva Mystic Stylez. Mnogo vremena je proveo dubinski istražujući korene hip-hop i savremene dance muzike. Kao DJ, Phillie P pušta sve od organskog soul, jazz, funk zvuka, do underground elektronike i čikaškog housea.

soundcloud.com/phillie_p

mixcloud.com/…/mims-guest-mix-phillie-p-belgra…/

v!bes-zurka-u-KC-Grad5

Najmlađi član v!bes postave Little Lu (Luka Gaćina) ima samo 19 godina. Prvi put se na sceni pojavio 2015. godine kod Željka Kerlete u emisiji „TROG“ na Studiju B, a zatim i na promo žurci za Southern Soul Festival 2014. Sve popularniji među publikom, ali i onom iskusnijom zbog svoje velike ljubavi prema kvalitetnim starim ploičama i odlične selekcije u svojim setovima, Luka se može čuti u klubovima Šecer, 20\44, KGB, Przionica, Leila…

mixcloud.com/lukagacina9/

https://www.facebook.com/luka.gacina.9?fref=ts

v!bes karte:

18.00 – 2100 slobodan ulaz
21.00 – 00.00 200 rsd
00.00 – 03.00 350 rsd
03.00 – 04.30 200 rsd

 

Bašta je otvorena do 23h.

Share