SLOBODNA ZONA POZIVA VOLONTERE!

Obožavaš filmove?
Dobro govoriš engleski?
Imaš više od 18 godina?
Želiš da stekneš korisno iskustvo i upoznaš zanimljive ljude iz sveta filma i kulture?
Ako je odgovor na sva ova pitanja DA, budi deo Slobodne zone!

Slobodna zona je festival angažovanog igranog i dokumentarnog filma na kojem ćeš se susresti  sa aktuelnim društveno-političkim temama i novim pogledima i tumačenjima istih, upoznati se sa procesom pripreme i realizacije jednog  festivala i steći veliki broj novih prijatelja i potencijalnih saradnika. Festival ove godine priprema 10. jubilarno izdanje!

slobodna-zona-3

U zavisnosti od svog interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možeš nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

u organizovanju i postavljanju festivala (organizacija nabavke filmova, dolaska gostiju, pripreme za press konferenciju i otvaranje festivala…)

u promociji festivala u okviru promo tima (komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumetacije, administracija web stranice i socijalnih mreža, dizajniranje, prodaja i deljenje promo materijala)

u okviru službe za goste festivala (druženje sa gostima festivala – rediteljima, producentima, glumcima, gostima i učesnicima Noćnih razgovora …)

na info pultu (komunikacija sa publikom i gostima festivala u prostorima filmskih projekcija).

 Za uzvrat, mi ti nudimo:

 -Dragoceno iskustvo, divno druženje i  nove prijatelje

-Mogućnost da, kao član tima, besplatno uživaš  u programima festivala

-Sertifikat o volontiranju  (koji dodeljujemo na koji dodeljujemo na slavlju posebno organizovanom  u čast volontera)

slobodna-zona-2

Festival će se ove godine održati od 7. do 12. novembra u Sava Centru, Kulturnom centru Beograda, Domu omladine i Kinoteci, ali će neki od poslova na kojima nam treba tvoja pomoć početi i ranije, još tokom  oktobra meseca.

Zato dobro planiraj, pripremi kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke koje ćeš nam poslati na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org  (Subject: Volontiranje na SZ). Konkurs je otvoren do 5. oktobra,  a kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na intervjue 10. i 11. oktobra.

Share