Šetnja Tokijom u potrazi za mirom

Tokio, grad u kome haos i red koegzistiraju, nije nalik nijednom drugom mestu na planeti Zemlji. Japanska metropola obojena je suprotnostima koje deluju sinhronizovano, stvarajući potpuno novu dimenziju savremenog života. Struktura Tokija sačinjena je od prošlosti i budućnosti, gracioznosti i produktivnosti, gde najefikasnija infrastruktura povezuje haotična mesta sa najmirnijim predelima, zelenim parkovima sa neboderima, a revolucionarne inovacije i tradicionalne umetnosti se prepliću i upotpunjuju.

Ovo je priča o šetnji po najskrovitijim mestima i otkrivanju tajni ovog kompleksnog urbanog područja, ali je, istovremeno, i potraga za mirom. Jer, najbolji način da detaljno spoznamo sve misterije života jeste da ga istražujemo korak po korak. Tokio čini ovo iskustvo specifičnim, masivnim, i boji ga najrazličitijim tonovima. U našoj potrazi za jedinstvenošću, ali i različitošću, kao najčistijim oblicima jednakosti i inovacija, kretali smo se po najpopularnijim delovima grada, ali smo, takođe, zalazili i u tihe ulice, istražujući nasleđe ove metropole, krećući se od sivih betonskih zgrada do zelenih parkova, sve dok nismo naišli na ogroman, velelepni hram koji smo doživeli kao dolinu mira. U tom momentu shvatili smo da je šetnja privilegija, čin koji treba poštovati jer predstavlja najbolji način da upoznamo sami sebe, korak po korak.

Odabrani modeli brend PREMIATA iz kolekcije jesen/zima 2018. dostupni su u multibrend prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Share