Replay store u Zadru dobio novo ruho

Replay, vodeći denim brand, od ovog se mjeseca može pohvaliti preuređenim storeom u Zadru.

Replay-store-u-Zadru-dobio-novo-ruho2

Nakon pomnog promišljanja dizajneri iz Replaya oblikovali su interijer storea u skladu s jedinstvenim duhom grada u kojem prošlost i moderno funkcioniraju u savršenom skladu. Jednostavne metalne konstrukcije kombinirane sa zrcalnim staklenim površinama na kojima su izloženi modni dodaci i obuća, pokazale su se savršene za prezentaciju ovog dijela kolekcije. S druge strane velika masivna drvena ploča na stolu uz tzv. denim wall idealno naglašava boje aktualnih jeans modela.

Replay-store-u-Zadru-dobio-novo-ruho3

Minimalistički izrađene metalne konstrukcije u kombinaciji s artistički oslikanim zidom koji je dizajniran za interijere ovog tipa Replay storeova, u prvi plan stavljaju asortiman ovog bezvremenskog branda. Harmoničan ambijent upotpunjen s diskretnom rasvjetom svakom posjetitelju koji uđe u store pruža jedinstveni doživljaj shoppinga.

Replay-store-u-Zadru-dobio-novo-ruho

Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu pronađite najbolje komade ovog urbanog branda na jednom mjestu. Osvježite garderobu i uživajte u novoj odjeći iz novouređenog Replay storea u Zadru.

Share