Podela paketića prikupljenih inicijativom PRAZNICIZASVE

Nakon meseca u kome su pristizali vaši paketići došlo je vreme za druženje sa decom i raspodelu poklončića. Hvala svima koji su nam se pridružii u ovoj inicijativi i omogućili da se naša ideja realizuje.

Podela-paketica2

Hvala svima koji su odvojili vreme za pisanje čestitiki, izradu kreativnih poklona, energiju, emocije i novac kako bismo svi imali lepe praznike. Hvala firmi Stonicom koja nam je izašla u susret i obezbedila štand koji je korišćen u Domu Sindikata, Rambu Amadeusu na podršci, kao i svima vama koji ste delili objave na društvenim mrežama i pružili nam podršku na vašim sajtovima, blogovima i društvenim mrežama. Zajedničkim snagama uradili smo nešto lepo. <3

Fotografija sa same podele nema mnogo iz jednostavnog razloga što smo zaista uživali u druženju sa decom, razgovoru i raspodeli paketića i jednostavno rečeno nismo želeli da svi budu manje opušteni i raspoloženi zbog prisustva fotoaparata. Cilj ove inicijative nije bio promocija ni nas kao organizatora niti učesnika kao pojedinaca već samo i isključivo želja da i drugi imaju lepe praznike, pa su shodno tome deca i njihova osećanja bila u prvom planu. Hvala vam na razumevanju.

Share