Nameless, nova kampanja brenda Dott

Katarina Bilan, dizajnerka brenda Dott, objavila je novu modnu kampanju. Fotografije koje prate kolekciju ostavljaju snažan utisak koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dizajnerka je u saradnji s fotografkinjom Glorijom Lizde poznatoj po svom istančanom i predivno neobičnom senzibilitetu kao i posebnom pristupu obradi fotografija ostvarila veoma uspešnu saradnju, čiji rezulatat je dinamičan i snažan koncept pod nazivom Nameless.

Dizajnerka kolekciju opisuje kao izrazito ženstvenu i romantičnu.

Katarina koristi isključivo prirodne materijale kao što su pamuk, lan i viskoza te nam za ovu sezonu predstavlja predivne lepršave modele maksimalne udobnosti u kojima ćete sigurno biti zapaženi.

Crveni komplet naprosto oduševljava, lagane bluze s prorezima na ramenima su prava letnja poslastica dok kombinezoni i haljine s volanom koji se sramežljivo spušta na ramena izazivaju poput  najslađe Lolite.

Katarina ne štedi na materijalama i poigrava se s konstrukcijom punog kruga i širokih zvonolikih rukava čime u svoje odevne predmete unosi posebnu dinamiku koja se vidi i oseti svakim pokretom.

Kolekcija je dostupna u Designer store-u Krug, u Splitu u Nepotovoj ulici, a uskoro ćete je moći kupiti i putem onlajn shopa.

Odeća: Dott.
Stajling: Katarina Bilan
Model: Petra Lizde
Fotografija: Glorija Lizde
Frizura: Anđela Podrug

Share