Joga kampovi na više atraktivnih lokacija

Kao što smo već najavljivali, Plezir magazin želi da svojim čitaocima pomogne u suočavanju sa stresom, a jedan od boljih načina za tako nešto su fizička aktivnost i joga. O joga kampovima smo vam već pričali, a danas vam predlažemo još nekoliko interesantnih koji će se održati ovog leta.

Fitness & Yoga” udruženje za aktivan i zdrav život” je koncept okrenut populaciji koja voli fizičku aktivnost, koja ima zdrav duh a svoje slobodno vreme provodi na kvalitetan način.

joga-kampovi

Tokom ovog leta će biti organizovan aktivni odmor na 3 lokacije: Ada Bojana, Žanjice i Sarti (Grčka)

Za Adu Bojanu kažu da je mesto koje izvlači negativne misli. Verovatno samim tim, što čitavim područem, koje Ada zahvata, vlada neobična tišina i harmonija. Nakon samo nekoiko dana boravka, postaće vam jasno, da sam ambijent deluje isceljujuće. Smiruje, vraća elan, obnavlja životnu energiju, daje snagu za nova postignuća. A kako i ne bi, kada osim poja ptica, simfonije zrikavaca, šuma talasa i lagodnosti koju stvara morski vetar u podne dok sunce najžešce peče, nista drugo ne čujete, a osećate blaženstvo.

joga-kampovi2

Žanjice se nalaze u uvali Mirište i duboko su uvučene u kopno poluostrva Luštica. Udaljene su oko četiri nautičke milje od Herceg-Novog i smeštene u ambijentu azurno plavog mora i starih maslinjaka. Posvuda se širi slatki ukus Mediterana. Predeli aromatičnog bilja, miomirisnih stabala i prelepih vidikovaca idealan su ambijent za obnovu energije i povratak psihičkog balansa. U netaknutoj prirodi već drugu godinu zaredom, organizuju raznovrsne sportove: fitnes, kapueru, kitesurfing, windsurfing, skijanje na vodi, kao i ronilačke kurseve. Joga ima posebno mesto u  ponudi, a može se slobodno reći da je morski ambijent idealan za njeno praktikovanje. Sve ono lepo što doživimo tokom boravka u Fitness & Yoga kampovima, zabeleži kamera. Otud se prirodno razvila ideja da u naše ponude uvrstimo i školu fotografije…

Čitaocima Plezira koji budu izvučeni u nagradnoj igri poklanjamo 30% popusta na joga aranžmane u Žanjicama (9. – 29. jul), Adi Bojani (2.avg – 6. sept) kao i na kurs fotografije koji se održava na Adi Bojani tokom avgusta.

Dakle, izvlačimo dva dobitnika, a prilikom prijave navedite za koji program se prijavljujete.

Potrebno je da lajkujete facebook stranicu Plezir magazina, da ostavite vase kontakt podatke sa e-mail adresom i fb nalogom i da u komentaru navedete za koju lokaciju ste zainteresovani. Nagradna igra traje 7 dana, a dobitnike biramo uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima!

Za više informacija pogledajte zvaničnu stranicu https://www.facebook.com/FitnessYogaAdaBojana.

Share