Modni dvojac Me and the machine u saradnji s Modify Watches dizajnirao satove

Svesni da je sat jedan od najomiljenijih i najpoželjnijih  modnih dodataka, modni dvojac je novu sezonu započeo saradnjom upravo na području aksesoara.

Modni-dvojac-Me-and-the-machine-u-saradnji-s-Modify-Watches-dizajnirao-satove-2

Modify Watches je kompanija iz San Francisca koja je u prošloj godini proglašena jednom od 100 najbrže rastućih kompanija u ovom području. Ono što ih čini drugačijima je da često ostvaruju saradnju s mladim umetnicima i brendovima, te da je svako kućište sata moguće kombinovati s narukvicama u raznim bojama.

“Upravo ta mogućnost da korisnik sudjeluje u dizajnu sata i prilagodi ga svom stilu i modnom izričaju potakla nas je na ovu suradnju” – objašnjavaju Me and the machine.

Dizajnirali su nekoliko modela, od kojih je prvi već dostupan putem Modify Watches webshopa. (modifywatches.com/meandthemachine)

Satovi su izrađeni od nerđajućeg čelika, silikona i polikarbonata otpornog na ogrebotine, tako da ih odlikuje izuzetna udobnost i izdržljivost. Kućište sata dostupno je u dve veličine – classic (42mm) i sport (38mm).

Modni dvojac Me and the machine u saradnji s Modify Watches dizajnirao satove

Mijenjanje narukvica vrlo je jednostavno, stoga ćete brzo prilagoditi svoj omiljeni modni dodatak vašem stylingu i raspoloženju. Na vama je da odaberete svoju omiljenu boju – kraljevsko plava, tirkizna, crvena, neon žuta, crna… ili možda neka druga?

***
Me and the machine je modni dvojac kojeg čine Vanja Veselić i Berislav Kovačević. Široj javnosti predstavili su se kao finalisti osječkog Fashion Incubatora i revijama na Balkan Alternative Fashion Eventu u Beogradu. Dvojac je na Danu D (svibanj, 2014.) osvojio posebno priznanje za odjevnu kolekciju u kojoj je žiri prepoznao ravnotežu između jasnog i konciznog koncepta i primjenjivosti, odnosno nosivosti.

Share