Maksimalna oksigenacija kože uz liniju Biotherm Skin Oxygen

Biotherm predstavlja svoju inovaciju u 2017. godini: novu liniju proizvoda za detoksikaciju kože lica, Skin Oxygen. Nakon 15 godina istraživanja načina na koji sve veća razina onečišćenja utječe na zdravlje kože, na uzorku od 3200 ispitanica koje žive u nekim od najzagađenijih gradova svijeta utvrđen je učinak onečišćenja na funkcije i izgled kože. Uspoređujući kožu žena koje žive u onečišćenim područjima te u onima koja još nisu podlegnula onečišćenju, otkriveno je šest ključnih načina na koji se onečišćenje manifestira na koži: povećanje pora, masnija koža, ubrzano starenje, veći broj tamnih mrlja, osjetljivost i hrapavost.

Linija proizvoda Skin Oxygen stoga pruža njegu koja pruža 24-satnu zaštitu od „zagušenja kože”, s prirodnim ekstraktom klorele, „alge koja diše”.

Udaljena planinska jezera u mnogim su dijelovima svijeta već stoljećima jedno od omiljenih odredišta za ljude koji žele ponovno „napuniti baterije”. Za kožu, odgovor je dubinska oksigenacija. Mikroalga koja se krije u modrim vodama planinskih jezera već preko 2 milijarde godina ima važnu ulogu pročistača – riječ je o kloreli, vrsti alge najbogatijoj klorofilom. Poznata i kao „alga koja diše”, zbog količine kisika koju stvara ima nevjerojatno pročišćavajući učinak na okoliš. Biotherm je pomoću napredne tehnologije uspio osloboditi energiju ove čarobne alge i prenijeti njezina blagotvorna svojstva u novu liniju Skin Oxygen. Nakon sedmodnevnog korištenja, koža više ne izgleda umorno i bez sjaja, nepravilnosti su manje primjetne, a višak sebuma je uklonjen. Dovoljno je samo sedam dana za promjenu i ponovno otkrivanje ljepote i blistavo zdravog sjaja pročišćene kože, uz smanjene pore i ostale nepravilnosti.

Tri ključna inovativna proizvoda koji pročišćavaju i osnažuju kožu:
Skin Oxygen Oxygenating Lotion – oslobađa kožu od nečistoća. Losion lagan poput vode učinkovito smanjuje začepljene pore djelovanjem sastojaka 99% biljnog porijekla. Skin Oxygen Cooling Gel – osnažuje zaštitnu funkciju barijere kože u borbi protiv onečišćenja. Antioksidacijska maglica i sredstvo za uklanjanje nečistoća nadopunjuju liniju Skin Oxygen.

 

Share