LISCA u Parizu inspirisana Velikim Getsbijem

Kraj januara tradicionalno protiče u znaku najvećeg evropskog sajma donjeg veša u Parizu, gde se predstavljaju kolekcije za sledeću sezonu, među kojima stručnjaci istaknu modele koji najbolje oslikavaju predstojeće trendove. Salon International de la Lingerie je privukao u Pariz skoro 500 najvećih robnih marki veša i spavaćeg programa, koje su predstavile svoje kolekcije za jesen i zimu 2015.

LISCA-u-Parizu-inspirisana-Velikim-Getsbijem2

LISCA-u-Parizu-inspirisana-Velikim-Getsbijem5

I ovoga puta su stručnjaci među izloženim kolekcijama odabrali modele koji su nosioci modnih trendova za prestojeću sezonu i istakli ih na forumu Trendi. Među izabranim modelima je ove godine bilo čak 6 Liscinih kreacija. Prva je priča o ženskoj senzualnosti sa raskošnom čipkom, smelom prozirnošću i originalnim krojevima, koja podseća na hedonizam iz 30thi i 40tih godina (na primer modeli iz kolekcije Lisca Selection), a druga priča je o povratku prirodi i osećaju slobode, mekim materijalima, šumskim i zemljanim bojama, opuštenim modelima koje prosto morate posedovati (na primer push up grudnjak bez žice od mekog modala, kolekcija Cheek by Lisca).
Neke zavodljive modele iz kolekcije Lisca jesen/zima 2015. su posetioci mogli da vide i na modnoj reviji koja je dočarala luksuz i hedonizam priče o Velikom Getsbiju. Čipka i vez, prozirnost, kristali i sjaj, zavodljiva crna, bezobrazna crvena ili sanjalačka zelena – sve je to privuklo goste na Liscin izložbeni prostor. Lisca je takođe bila uključena i na reviju Selection, na kojoj je bio predstavljen »slatki izbor« najboljih po odluci organizatora.
LISCA-u-Parizu-inspirisana-Velikim-Getsbijem

LISCA-u-Parizu-inspirisana-Velikim-Getsbijem4

LISCA-u-Parizu-inspirisana-Velikim-Getsbijem3

Share