Kolači i lizalice na izložbi Nine Milivojević

Kolači, lizalice i drugi slatkiši Nine Milivojević spremni su za novogodišnje praznike i biće izloženi na zidovima galerije Kolarac Art Lab u Beogradu, od 24. do 28. decembra.

Sedma samostalna izložba mlade umetnice inspirisana je novogodišnjom euforijom i potragom za pronalaženjem odgovarajućeg božićnog poklona, zbog čega će sve slike i izabrani crteži iz prethodnih pet godina Nininog stvaralaštva biti na rasprodaji, dostupne za preuzimanje direktno na izložbi.

Prodajna izložba će trajati četiri dana, ali ukoliko ne želite da vas neko pretekne u kupovini omiljenog komada, najbolje bi bilo da dođete na otvaranje izložbe koje je planirano u utorak 24. decembra u 19 časova.

Nina Milivojević je rođena 1995. godine u Užicu. Osnovne studije slikarstva završila je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Vlade Rančića. Master studije iz slikarstva završava na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Simonide Rajčević. Ovo je Ninina sedma samostalna izložba, a četvrta u Beogradu, nakon izlaganja u Božidarcu, Digitalnoj galeriji Kolarac i Kući ljudskih prava i demokratije, u kojoj je svoje radove predstavila publici tokom Nedelje ponosa. Pored beogradske publike, Ninine radove imali su prilike da vide i Novosođani u galeriji Bel Art i KC Fabrika, ali i njeni sugrađani Užičani, gde je samostalno izlagala u galeriji Reflektor. Nina je učestvovala i na brojnim grupnim izložbama u Užicu, Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Subotici, a njene slike prodavane su i u Francuskoj.

Share