KENZO x H&M

H&M najavljuje da će narednu dizajnersku saradnju ostvariti sa dinamičnom i razigranom pariskom modnom kućom KENZO, koja spaja energiju globalne kulture sa jedinstvenim mladalačkim duhom. Kreativni direktori Karol Lim i Humberto Leon donose H&M-u prepoznatljiv duh kojim KENZO zrači i kreiraće kolekcije za žene i muškarce, kao i odgovarajuće modne dodatke.

KENZO-x-H&M

Kolekcija KENZO x H&M biće dostupna u preko 250 H&M prodavnica širom sveta, kao i na internetu, počevši od 3. novembra 2016. godine.

Od kada su se pridružili modnoj kući 2011. godine, Karol Lim i Humberto Leon su postavili sopstveni modni put zahvaljujući kolekcijama smelih boja i živopisnih printova, koje prikazuju na raskošnim revijama u saradnji sa drugim umetnicima i uz pomoć kreativnih digitalnih kampanja. Inspirativne kolekcije, dostupne obožavaocima širom sveta, spajaju globalne uticaje i tradiciju sa energijom ulice. U modnoj kući KENZO moda je izraz slobode, radosti i individualnosti.

KENZO-x-H&M-2

„Jedva čekamo da predstavimo svetu kolekciju KENZO x H&M, koju krase kreativnost, zabava i ljubav prema modi“, kaže kaže AnSofi Johanson, kreativni savetnik u H&M-u.

„Saradnjom sa H&M-om, želimo da postavimo velike ciljeve, da pomerimo postojeće granice i prenesemo novu energiju kojom KENZO zrači ljudima širom sveta“, kažu Karol Lim i Humberto
Leon, kreativni direktori modne kuće KENZO.

Share