Jimmy Carr u Beogradu!

Sreda, 13. maj 2015. u 20 časova

Dvorana Doma Sindikata

Jimmy Carr – “Gagging Order”

Gagging Order” obećava da bude neviđeni večernji izlazak.

Možete očekivati šou krcat one-linerima, pričama i forama od kojih su neke pametne, neke bezobrazne a neke skroz neprihvatljive. Svi su dobrodošli. Savest, pristojnost i moralna načela slobodno možete da ostavite kod kuće i dođite da se zabavite.

Jimmy je prodao preko milion DVD-eva, hostovao je bezbroj tv emisija ali ono što radi najbolje je definitivno stand up uživo.

Jimmy Carr ˝Heroj komedije našeg vremena˝

Guardian

Gagging Order - press image

Jedan od najoriginalnijih i najpoznatijih zvezda na televiziji, radiju i sceni, Džimi je uživao u  nekoliko izuzetno uspešnih godina – ni ova godina nije izuzetak.

Njegova ˝Gagging Order˝ turneja počela je 2012. godine i obišao je preko 250 gradova Velike Britanije i Irske. Često kažu da je ˝čovek koji najviše radi u komediji˝, Džimi je od sada izveo svoju stand up turneju pred million i po ljudi u Velikoj Britaniji. ˝Gagging Order˝ turneja će biti završena sa tri ogromna nastupa u Južnoj Africi ovog marta. Džimi je u međuvremenu krenuo i na novu turneju ˝Funny Business˝ u oktobru 2013.

Džimi ima osam DVD izdanja na njegovo ime uključujući ˝Uživo˝ (Live), ˝Stand Up˝, ˝Komičar˝ (Comedian), ˝Na koncetru˝ (In concert),˝Pričanje fora˝​​ (Telling jokes), ˝Zasmejavati ljude˝ (Making people laugh) i ˝Biti smešan˝ (Being funny) i prodao je 1.200.000 primeraka do danas. Njegova sadašnja turneja ˝Gagging Order˝ je snimljena za DVD u Hammersmith Apollo arena, a u novembru 2013. Džimijev osmi DVD ˝Laughing & Joking˝ je pušten u prodaju.

Povrh toga i za svo to vreme Džimi je bio voditelj na Channel 4 za 8 Od 10 Cats, za neverovatnih šesnaest sezona i za poseban spin off šou: 8 Od 10 Cats Does Countdown četiri sezone, a još ih ima u planu. U aprilu 2013, Džimi je udružio snage sa Davidom Mičelom, Čarli Brukerom i Loren Lavern kako bi ponovo bio voditelj u trećoj sezoni 10 O’Clock Live za C4. Bio voditelj godišnjeg kviza Big Fat Quiz Of The Year od 2004. za Channel 4  i bio je voditelj specijala Big Fat Quiz retrospektiva na `80-te, `90-te i `00-te. Džimi je nastupao tri puta pred Njegovim Kraljevskim Visočanstvom Princom od Velsa u sklopu Royal Variety Performance.

Ne samo zvezda u Velikoj Britaniji, Džimi je takođe zvezda u usponu u SAD-u. Džimi je snimio dva Comedy Central Specijala.

Partneri na projektu: Chambers Management, Aquarius Records i London Calling Comedy. Zvanična prodaja ulaznica je od 8. decembra 2014. godine

Prodajno mesto: Blagajna Dvorane Doma Sindikata

Online prodaja ulaznica: www.ticketline.rs

Cene ulaznica: 2000, 2500 i 3000 dinara

Share