Izložba “Home wasn’t built in a day” mlade umetnice Sanje Pavlović

Izložba radova Sanje Pavlović Home wasn’t built in a day je najavljena za kraj meseca. Vrata galerije Bartselona će se otvoriti 28. novembra u 19h i omogućiti vam da zavirite u maštoviti svet ove mlade, talentovane umetnice. Izložba je otvorena do 17. decembra.

izlozba-home-wasnt-built-in-a-day-mlade-umetnice-sanje-pavlovic

Sanja Pavlović stoji iza imena Sailing Along. Trenutno živi i radi u Beogradu, gde je završila studije skandinavskih jezika i književnosti. Tokom studija, kod nje se razvilo veliko interesovanje za dečju književnost i ilustraciju, a uticaj Skandinavije i života na krajnjem severu prisutan je i u njenim ilustracijama. Osim Skandinavije, inspiraciju pronalazi, pre svega, u muzici i dugim šumskim šetnjama sa svojim psom Timotijem.

izlozba-home-wasnt-built-in-a-day-mlade-umetnice-sanje-pavlovic2

Izložba “Home wasn’t built in a day” biće prva izložba u kojoj kombinuje svoje crteže i fotografije i time realnost filtrira kroz svoju maštu. Ova izložba govori o kućama koje su više od zidova, o šumama koje su više od drveća i, pre svega, o ljudima u potrazi za domom što ujedno čini ovu izložbu i podsetnikom da je za sve što je zaista vredno potrebno vreme.

izlozba-home-wasnt-built-in-a-day-mlade-umetnice-sanje-pavlovic3

Share