Humanitarna izložba “Nešto lepo kao čokolada”

Pozivamo vas da nam se 26. novembra 2014. u 19h pridružite u Galeriji Kolarčeve zadužbine i budete deo dobrog dela u okviru projekta ˝Nešto lepo kao čokolada˝.
Tada ćete imati priliku da vidite instalaciju od 300 unikatnih delova (čokolada, a  svaku od čokolada biće moguće preuzeti uz donaciju od 1000 dinara). Prihod prikupljen na ovaj način biće iskorišćen za kupovinu 300 novogodišnjih paketića za decu iz Svratišta.
cokolada5
Čokolade možete rezervisati na sajtu www.nestolepo.rs

Projekat Nešto lepo kao čokolada ima za cilj podršku Svratištu za decu u Beogradu kroz raspodelu dizajniranih čokolada donatorima, u znak zahvalnosti.

cokolada3

Projekat je 2013. godine započela kreativna agencija Popular Bruketa & Žinić OM, kada je uz pomoć grupe saradnika i partnera, prvih 300 čokolada ručno napravljeno i upakovano u specijalno za tu priliku dizajnirane omote. Bilo je potrebno donirati sredstva za Svratište da bi se dobio primerak.

cokolada02

Ove godine kreirano je više od 300 jedinstvenih, ilustrovanih karaktera koji ispunjavaju omote fine belgijske čokolade, od kojih svaki poseduje određenu emociju, a svi zajedno čine jedinstvenu instalaciju. Poput donatora, svi karakteri zajedno su se simbolično udružili sa ciljem da stvore jedno dobro delo.

cokolada04 cokolada

Share