Gigi Hadid Barbie lutka

Tommy Hilfiger i Barbie® su objavili lansiranje specijalne edicije TommyXGigi Barbie lutaka kreirane po liku Gigi Hadid, internacionalnog supermodela i globalnog brend ambasadora ženske linije brenda Tommy Hilfiger. Lutka je dostupna na sajtovima tommy.com  i Barbie.comkao i u odabranim flagship prodavnicama u Londonu, Parizu, Dizeldorfu, Amsterdamu i Njujorku.

„Saradnja sa Gigi i Barbie je uzbudljiv novi zaokret u istoriji našeg brenda i kolaboracija sa ikonama pop kulture“, izjavio je Tommy Hilfiger. 

 

Dizajnirana u saradnji sa Tommy Hilfiger, TommyXGigi Barbie lutka slavi uspešan modni događaj na kojem je Gigi Hadid predstavljena kao globalni brend ambasador za žensku liniju. Lutka je stilizovana u klasičnu Tommy Hilfiger duksericu sa šortsem  i logotipom brenda, uz neizbežne bele patike – outfit u kojem se Hadidova pojavila modnoj reviji. Cena lutke je 50$ odnosno 89,90 €, a uz nju dobijate sertfikat o autentičnosti.

„Počastvovana sam što sam dobila svoju Barbie, koja slavi partnerstvo sa brendom TOMMY HILFIGER,” izjavila je Gigi Hadid. „Čim sam videla lutku delovala mi je nadrealno. Srećna sam da možemo da je podelimo sa TommyXGigi i Barbie fanovima širom sveta!”

Share