Eva Braun u FEST-u nakon više od dve decenije

Nakon više od dvadeset godina Eva Braun vraća se u Zemun! Ove godine ovaj bečejski bend obeležava 25 godina od izdanja „Unplugged“ i tim povodom ćemo ih u akustičnoj varijanti slušati i u klubu Fest 28. aprila od 22h.

Eva Braun je bio prvi bend sa prostora bivše Jugoslavije koji je organizovao unplugged koncert i izdao „Unplugged” album. Taj akustični koncert  objavljen je na kaseti i osim što predstavlja pionirski poduhvat, „Unplugged” važi za klasik domaćeg popa. Četvrt veka od tog koncerta koji je održan 16. aprila 1993. u Muzeju kinoteke Bečejci su odlučili da obeleže i koncertima u Beogradu. Nakon veoma uspešnog nastupa u SubBeernom centru, Eva Braun posle više od dve decenije, dolazi  i u Zemunski klub Fest!

foto: Ana V. Danilović

„Ovo je još jedna sjajna prilika da obeležimo taj jubilej” kaže Goran Vasović i raduje se dolasku u zemunski klub Fest nakon toliko godina: „Poslednji put i jedini put smo tu svirali bio je 1997. godine. Radujem se da se vraćamo na mesto zločina posle više od dve decenije!

Ulaznice za koncert grupe Eva Braun već su u prodaji u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 dinara.

Share