Doček Nove 2014. – Niš

Nakon Minje koja je dala predloge za doček Nove godine u Beogradu, Nina vam je pripremila svoje predloge za doček u Nišu. Lep provod!

Već nekoliko godina zaredom kafe “Truba” pravi malo drugačije dočeke od ostalih mesta. Svojom naklonošću prema jazz, blues, funk, ali i elektronskoj muzici uveseljavaju nas, obožavaoce istih. Ove godine za muziku će biti odgovoran niški DJ dvojac The Funk Soul Brothers, koji su svojim eklektičnim izborom muzike postali poznati i van Niša. Cena all-inclusive karte iznosi 2700 dinara, što znači da vas pored odlične muzike čeka i neograničena količina stranih pića, kvalitetan izbor sireva i delikatesa, i sve to u ušuškanom ambijentu.

docek nove godine nis

Feedback je veoma dobro poznat i cenjen kod niške publike kao klub alternativne kulture. I ove godine doček kod njih fukcioniše po sistemu “ko pre devojci…”, što znači da se cena ulaza naplaćuje 500 dinara dok će cene pića biti regularne. Jedino morate doći malo ranije, kako bi na vreme zauzeli svoje mesto i sto. Kroz D’n’B, Disco, House i Techno bitove vodiće vas Trenchtown Senior, Kalson, WC7 i H!.

docek-nove-godine-nis

Share