Da li ste spremni za otvaranje boho oaze u centru grada?

Na jednoj od omiljenih gradskih lokacija, Kalemegdanskoj terasi, otvara se jedan novi, drugačiji koncept bar. Boho bar će biti gradska oaza za ljubitelje dobre muzike, prirode i egzotičnih kultura Maroka, Balija i Dalekog istoka. Kako će sve izgledati možete otkriti uskoro, nakon otvaranja koje je zakazano za dvadeseti maj

Boho bar se najavljuje kao džungla u gradu i gradsko ,,ostrvo”, kakav koncet nas očekuje u baru?

Ovaj lounge bar/klub je zamišljen kao mesto gde se svakog dana u nedelji možete beskrajno izležavati u udobnom ambijentu, okruženi jastucima, tepisima, pravom džunglom rastinja, palmama, nameštajem i statuama sa Balija itd. Posebno naglašavamo da je u pitanju ,,barefoot” koncept, koji će vam dati osećaj opuštenosti i povezanosti sa enterijerom, koji su ključ cele Boho Bar priče. Ceo umetnički koncept ćemo upotpuniti open air projekcijama filmova, yoga radionicama, afterwork sadržajima itd.

Da-li-ste-spremni-za-otvara

Otvaranje je najavljeno za 20. maj kada se očekuje nastup japanske fire performance geishe po imenu Yusura, možete li da nam otkrijete još neke zanimljive goste koji se očekuju na otvaranju?

Očekujemo puno zabavnih veselih ljudi prvenstveno. 🙂 A svakako će se pojaviti mnoga lica iz muzike, filma, mode….

Boho bar je zamišljen kao lounge bar/klub i planirano je mesečno održavanje žurki, da li će žurke biti tematske i kakva muzika nas očekuje?

Muzika prati celokupan ambijent i priču, tako da će program biti orijentisan ka nekomercijalnom zvuku u kom će prednjačiti chill, deep house i pokoji egzotični prizvuk. Muziku će uglavnom vrteti odabrani beogradski DJ-evi od četvrtka do nedelje i to od zalaska sunca pa na dalje. Osim toga, planiramo da više puta mesečno organizujemo žurke na kojima ćemo ugostiti razna poznata strana DJ imena i live izvođače.

Da-li-ste-spremni-za-otva2

U prostoru će dominirati egzotični uticaji Dalekog istoka, Balija i Maroka. Kako funkcioniše ovaj miks i ko je odgovoran za dizajn prostora?

Izvučeni su najinteresantniji detalji iz arhitekture enterijera raznih egzotičnih kultura i pretvoreni u boemsku oazu. Arhitekta koji je odgovoran za enterijer je Jelena Necić, a idejni tvorac celog proekta je Katarina Batuta koja je sa Aleksandrom Vučković sprovela ceo kreativni koncept u delo.

Interesantno je da će posetioci sve vreme biti bosonogi. Zbog čega ste odlučili da izujete goste? 🙂

Bosonogi po sopstvenom izboru. 🙂 Ono što želimo je da se naši gosti osećaju slobodno i nesputano, da igraju bosi po šarenim tepisima.

Da-li-ste-spremni-za-otva3

Share