3 evropske komedije koje možete pogledati ovog vikenda

Stigla je jesen koja za mnoge predstavlja svojevstan poraz života, sve je žuto i sve se suši, odlazi polako u hibernaciju. Prvog jesenjeg dana vikenda probaćemo da unesemo malo zelenijh tonova tako što ćemo se smejati dogodovštinama protagonista iz tri komedije nastale u kuhinji majstora evropske komedije. Ovog vikenda vam preporučujemo tri simpatična filma ovog žanra, a vi ste slobodni da se nadovežete na našu listu vašim predlozima u komentarima.

Toc Toc (2017.)

Grupa pacijenata sa različitim vrstama opsesivno kompulsivnog poremećaja susreću se u čekaonici renomiranog doktora Palomera poznatog po svojim nekonvencionalnim metodama.

La ch’tite famille (2018.)

Poznati francuski dizajner nameštaja koga tumači vetaran francuske komedije Deni Bun, u želji da se distancira od svoje porodice sa sela odlučuje da u javnosti govori kako je siroče. Nakon nesreće u kojoj dobija amneziju, zaboraviće svoj glamurozni život i parižanski akcenat i pokušati da se prilagodi novonastaloj situaciji.

À bras ouverts (2017.)

Francuski intelektualac i političar leve orijentacije koga igra Kristijan Klavije dobija priliku da u praksi proveri i primeni svoje levičarske ideje kada se u njegovo porodično dvorište useli mnogobrojna romska porodica.

Share