2. i 3. dan Serbia Fashion Week-a

Drugi dan Serbia Fashion Week-a obeležio je veliki broj posetilaca u Master centru Novosadskog sajma.

Zorana Miličić je prikazala kolekciju namenjenu jakoj i samouverenoj ženi i modernom muškarcu, koju karakterišu elegantne i atraktivne haljine ukrašene svetlucavim detaljima.

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a

U kolekciji Mladena Milivojevića Barona su preovladavale  duge haljine sa diskretnim detaljima, kao i muška odela svetlih i pastelnih nijansi.

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-2

Osim domaćih dizajnera, ljubitelji mode imali su priliku da vide i kolekciju glamuroznih haljina turske kreatorke Ozlem Suer. Prisutnima su se predstavili i mladi dizajneri Marko Feher Potkozarac, Stefan Ristić i Miklya Eva.

Treće večeri Serbia Fashion Week-a, moda je prikazana u svom njenom sjaju, lepoti i kreativnosti. U Kongresnom centru Novosadskog sajma, nizale su se modne revije brojnih dizajnera, a posebno interesovanje vladalo je za Mariju Šabić i Boška Jakovljevića.

Marija Šabić je prikazala glamur, decentni seksipil i eleganciju. Duge, lepršave haljine koje prate liniju ženskog tela, nizale su se pistom. Ovu reviju, posvećenu jakoj i borbenoj ženi, otvorila je misica, Marija Ćetković. 

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-6

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-7

Boško Jakovljević je predstavio mušku kolekciju u kojoj je kombinovao urbani stil i klasiku. Mogla su se videti muška odela jarkih boja i zanimljivih dezena. Jakovljević je inspiraciju tražio na putovanjima, a kreacije su nastale tako što je razmišljao o tome šta bi on sam voleo da oblači. Specijalni gost na reviji bila je pevačica Tijana Dapčević.

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-5

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-4

Ruski dizajner Sergej Kromčenkov sa svojim modnim brendom Fabric Fancy i haljinama oštrih kontura i smelog dizajna ukrašenim ručno rađenim detaljima, predstavio se novosadskoj publici. Njegove kreacije su, inače, izložene u galeriji „Lafajet“ u Parizu.

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-8

Svoje kolekcije su predstavili i Lidija Orza,

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-9

Marta Miljanić i

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-12

 Agnes Szepligeti iz Mađarske

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-10

2-i-3-dan-Serbia-Fashion-Week-a-11
Share